Exposanten bij Goudmerk

Naast onze eigen collectie vind je bij Goudmerk ook uiteenlopend werk van een aantal andere Nederlandse edelsmeden en ontwerpers. Verfijning en oog voor detail zijn daarbij de bindende factor in de collectie. Daardoor biedt het werk van onze collega edelsmeden veel verfrissende combinaties met onze eigen collectie.


Maak kennis met onze exposanten

Jet Bartman

Jet Bartman haalt de inspiratie voor haar unieke ontwerpen vooral uit allerlei verschillende handwerktechnieken en textielstructuren. Haar werk kenmerkt zich dan ook door transparante vormen en repeterende patronen in goud en zilver, aangevuld met parels en edelstenen.

Bezoek de website van Jet

Kim van IJzendoorn

Kim van IJzendoorn ontwerpt verrassende sieraden met een verfijnde en elegante vormgeving. In haar speelse ontwerpen, met soms een knipoog, is haar illustratieve achtergrond terug te zien. De klassieke vormen in haar werk maken haar sieraden voor veel mensen herkenbaar en toegankelijk.

Bezoek de website van Kim

Henny Soesbergen

De opvallende sieraden van Henny Soesbergen hebben de natuur als belangrijkste inspriatiebron. Niet alleen organische vormen, maar ook een branding of een horizon kunnen een rol spelen in haar ontwerpen. Henny werkt veelal in zilver dat glanzend of gematteerd wordt afgewerkt, met soms een accent in goud.

Bezoek de website van Henny

Bekijk, pas, en laat je adviseren

In onze winkel laten we je graag combinaties zien van onze eigen collectie met het werk van de andere edelsmeden die bij ons exposeren.