Onze collectie armbanden

Onze armbanden worden allemaal samengesteld in ons atelier in Breda. We voorzien ze van allerlei verschillende handgemaakte bedels waarbij veel maatwerk mogelijk is. De armbanden zijn heel goed te combineren met meerdere bij elkaar om je pols en vaak zijn er ook bijpassende colliers of oorbellen verkrijgbaar. • Armband van platte schakels, geelgoud
  Normale prijs
  €370,00
  Aanbiedingsprijs
  €370,00
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Armband van geslepen schakeltjes met roze parel, geelgoud
  Normale prijs
  €295,00
  Aanbiedingsprijs
  €295,00
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Armband van kleine schakeltjes, geelgoud
  Normale prijs
  €385,00
  Aanbiedingsprijs
  €385,00
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
Armbanden met of zonder bedeltjes kies je bij ons helemaal zelf

Met of zonder bedeltjes, er kan heel veel

Armbanden zijn bij uitstek geschikt om zelf samen te stellen en naar hartenlust mee te variëren. Of je nu kiest voor een armbandje zonder bedel, mooi in alle eenvoud, of juist meerdere bedeltjes bij elkaar, we adviseren je er graag over.

Alle bedels voor onze armbanden worden met de hand gemaakt

Zoek je iets speciaals?

Al onze bedeltjes worden met de hand gemaakt in ons atelier in Breda. In veel gevallen zijn er dan ook aanpassingen aan onze armbanden mogelijk.
Misschien heb je zelf al een leuk idee voor een mooie armband met bijvoorbeeld een handgemaakt gouden bedeltje, kom gerust met jouw idee naar ons toe en we vertellen je wat er mogelijk is.

De mooiste handgemaakte slavenbanden

Ambachtelijk gemaakte slavenbanden

In onze winkel in Breda hebben we ook prachtige handgemaakte slavenbanden. Daarvoor werken we samen met een collega goudsmid die zich volledig heeft toegelegd op het maken van slavenbanden. Omdat deze armbanden voor iedere pols speciaal op maat worden gemaakt zijn ze alleen in onze winkel in Breda te bestellen, wij meten dan de juiste polsmaat bij je op. Natuurlijk mag je ons altijd benaderen voor meer informatie.