Trouwringen laten maken

Onze trouwringen worden met aandacht en precisie gemaakt met jouw wensen als uitgangspunt. Variaties en aanpassingen op ringen uit onze collectie zijn vaak mogelijk waardoor geen enkele trouwringenset hetzelfde wordt. Zo maken we ook voor jou graag een persoonlijke en unieke set trouwringen die je dagelijks met veel plezier kunt dragen.

Kies de kleur en afwerking van jouw ring

Kies zelf de kleur goud en de afwerking

Bij ons kies je zelf de afwerking voor jouw trouwring. Denk daarbij aan bijvoorbeeld hoogglans, gematteerd, hamerslag of een boomschors bewerking.
We maken onze trouwringen doorgaans van 14karaat geelgoud, witgoud of roodgoud, maar 18karaat goud kan natuurlijk ook. We hebben een selectie 18karaat gouden trouwringen in onze winkel en kunnen ook voor iedere andere ringenset een prijsopgave in 18karaat maken


Stel zelf jouw ideale trouwringenset samen

Stel jouw ideale trouwringenset samen

De trouwringen op onze site en in onze winkel worden als setjes gepresenteerd maar je kunt ze natuurlijk gewoon per stuk bestellen. Stel dus gerust een set samen die het beste bij jullie past en voel je daarbij vrij om te kiezen wat je maar wilt. Er zijn erg veel mogelijkheden en wij denken daarin graag met je mee.

Al onze trouwringen worden met de hand gemaakt

Onze trouwringen zijn altijd maatwerk

Als je trouwringen bij ons bestelt, maken wij deze altijd met de hand en helemaal naar jullie wens. Dat betekent dat je zelf de breedte, de dikte en de afwerking van jouw ring kiest. Daarnaast maken we jullie ringen natuurlijk op iedere gewenste ringmaat.
Behalve het ontwerp van de trouwringen is ook de pasvorm heel erg belangrijk. We adviseren je daarom graag welke pasvorm het meest geschikt is voor jouw type vingers zodat je jouw ring dagelijks met veel plezier kunt dragen.

Bekijk onze collectie trouwringen

 • Trouwringenset 01
  Normale prijs
  € 2.200,-
  Aanbiedingsprijs
  € 2.200,-
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Trouwringenset 02
  Normale prijs
  € 1.785,-
  Aanbiedingsprijs
  € 1.785,-
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Trouwringenset 03
  Normale prijs
  € 2.970,-
  Aanbiedingsprijs
  € 2.970,-
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Trouwringenset 04
  Normale prijs
  € 1.300,-
  Aanbiedingsprijs
  € 1.300,-
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Trouwringenset 05
  Normale prijs
  € 2.705,-
  Aanbiedingsprijs
  € 2.705,-
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
 • Trouwringenset 06
  Normale prijs
  € 2.620,-
  Aanbiedingsprijs
  € 2.620,-
  Normale prijs
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht

Vertel ons hoe jouw droomring eruitziet

Heb jij zelf al ideeën over hoe jouw trouwring eruit moet gaan zien? Neem gerust eens contact met ons op om over de mogelijkheden van maatwerk te praten, we denken graag met je mee!

Kies voor een ambachtelijke handgravure in jouw trouwring

Wil je de naam van je partner in jouw ring?

Een machinale gravure in jullie trouwringen is bij ons gewoon service. Er is daarbij keuze uit drie verschillende lettertypes die we met onze graveermachine in de ringen aanbrengen. Een voorbeeld van de verschillende opties laten we je graag in de winkel zien. 
Heb je zelf een specifiek lettertype in gedachten of wil je een afwijkend symbool of zelfs je eigen handschrift? Die mogelijkheid is er ook, daarvoor werken wij samen met een hele goede handgraveur. Omdat we dit uitbesteden zijn hier wel kosten aan verbonden. We vertellen je er in de winkel graag meer over.

We hebben allerlei verschillende edelstenen op voorraad

Een mooie diamant of toch iets anders...

In trouwringen plaatsen wij voornamelijk diamanten omdat die meer dan een leven lang mee kunnen gaan. We gebruiken daarvoor de kwaliteitsklasse Top Wesselton VVSI. Je kunt zelf het formaat van de diamant kiezen en daarmee heb je ook direct invloed op de prijs van jouw ring.
Ook andere natuurlijke edelstenen zijn mogelijk. We hebben allerlei voorbeelden in de winkel maar je mag ook altijd zelf met een verzoek komen. We doen dan ons uiterste best om de perfecte edelsteen voor jouw ring te vinden.

We maken ook bijpassende bruidssieraden

Bijpassende bruidssieraden

Voor bruidssieraden passend bij jouw trouwjurk kun je natuurlijk ook bij ons terecht. We hebben veel verschillende colliers, armbanden en oorbellen in onze collectie die we eventueel ook nog naar jouw wens kunnen aanpassen. Alle sieraden worden door ons zelf gemaakt zodat ze ook perfect aansluiten bij onze handgemaakte trouwringen. Hierbij is natuurlijk alle ruimte voor jouw eigen inbreng en mag je ook zelf met suggesties komen voor jouw unieke bruidssieraden.