Goudmerk

In 2012 heeft Erwin Borggreve zijn edelsmederij Goudmerk in hartje Breda geopend. Hier ontwerpt en maakt Erwin zijn sieraden inmiddels samen met zijn medewerksters Loes en Vicky. Naast de eigen collectie wordt in het atelier gewerkt aan persoonlijk vormgegeven sieraden, zoals unieke verlovingsringen en speciaal ontworpen trouwringen. Daarnaast worden er ook reparaties en aanpassingen aan bestaande sieraden verzorgd.


De winkel van Goudmerk in het centrum van Breda

Onze winkel in hartje Breda

De winkel in Breda is ruim en rustig ingericht zodat je op je gemak de sieraden kunt bekijken en passen. Vanuit de winkel heb je direct zicht op de werkplaats waar alle sieraden met de hand worden gemaakt.

De naam goudmerk staat voor de hoogste kwaliteit

De herkomst van de naam Goudmerk

De naam Goudmerk staat symbool voor de hoogst haalbare kwaliteit, zoals dit met name vroeger ook bij veel levensmiddelen, en in het bijzonder bij koffie, gebruikelijk was. Daarbij stond Goudmerk voor de fijnste kwaliteit, gevolgd door zilvermerk en roodmerk voor de minder fijne varianten.

Uithangbord goudmerk breda

Goudmerk en Goudgehalte

De naam Goudmerk werd gekozen omdat wij in ons werk de hoogste kwaliteit en fijnste afwerking nastreven, met als resultaat een kwalitatief hoogwaardig sieraad waar je als klant lang plezier van hebt. De naam verwijst dus eigenlijk niet naar het gehaltekeur; de stempel in sieraden die in het spraakgebruik ook weleens goudmerk wordt genoemd.

  • Mogen we iets moois voor je maken?

  • We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen in de vorm van een persoonlijk sieraad, handgemaakte trouwringen of een unieke verlovingsring. Daarvoor ben je van harte welkom in onze winkel in het centrum van Breda

Mogen we iets moois voor je maken?

We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen in de vorm van een persoonlijk sieraad, handgemaakte trouwringen of een unieke verlovingsring. Daarvoor ben je van harte welkom in onze winkel in het centrum van Breda