Team Goudmerk

Bij Goudmerk word je altijd geholpen door een gediplomeerde goudsmid. Erwin, Loes en Vicky volgden hun opleiding tot goudsmid aan de Vakschool Schoonhoven. Met z’n drieën geven ze op ontspannen en gepassioneerde wijze invulling aan het oude ambacht van de goudsmid. In het atelier in Breda wordt door hen samen gewerkt aan de vaste collectie en aan allerlei maatwerk sieraden. Vaak is er ook een stagiaire onderdeel van het team. Goudmerk is erkend als leerbedrijf voor leerlingen van de Vakschool Schoonhoven. 


Erwin Borggreve | Goudsmid

Erwin houdt van het fijne werk bij het edelsmeden, het blijft voor hem uitdagend om zo gedetailleerd mogelijk te werken. Zijn goudsmid diploma behaalde hij in 2008. Aansluitend studeerde Erwin kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in 2012 afstudeerde met architectuur als specialisatie.

Tijdens zijn studie werkte Erwin bij een edelsmederij in Amsterdam. Hier deed hij werkervaring op als goudsmid en beleefde veel plezier aan de omgang met klanten. In zijn vrije tijd werkte Erwin aan zijn eigen sieradencollectie die hij via verschillende galeries verkocht. In 2012 opende Erwin zijn eigen edelsmederij Goudmerk in Breda.

Loes van Esch | Goudsmid

Loes is met haar spontane en gedreven aanpak alweer jarenlang een vaste waarde bij Goudmerk. Ze kwam in 2014 binnen als stagiaire en behaalde in het jaar daarop haar goudsmid diploma. Sinds september 2015 is Loes terug bij Goudmerk waar ze met zichtbaar plezier en oog voor detail werkt aan de vele maatwerk opdrachten.

Behalve in de werkplaats staat Loes natuurlijk ook voor je klaar om je te helpen in de winkel, waar ze feilloos haar weg weet in de collectie en vanuit haar ervaring als goudsmid graag met je meedenkt over jouw ideale sieraad. In de winkel is ook een selectie van haar eigen werk te zien.

Vicky van Oorschot | Goudsmid

Voor veel klanten is Vicky inmiddels ook een vertrouwd gezicht in de winkel. Ze doorliep haar stage bij Goudmerk en deed daarvoor ook elders al veel werkervaring op in de sieradenbranche. Na het behalen van haar goudsmid diploma is Vicky in 2020 onderdeel geworden van het Goudmerk team.

In de werkplaats verricht Vicky als goudsmid alle voorkomende werkzaamheden, van het werken aan de collecte tot het doen van herstelwerk aan bestaande sieraden. In de winkel kan Vicky je perfect adviseren over zowel de sieraden uit de collectie als over de verschillende mogelijkheden op het gebied van maatwerk en reparaties.

  • Team Goudmerk

  • In overleg met onze klanten komen we tot de mooiste dingen, ieder met onze eigen specialiteit.

Team Goudmerk

In overleg met onze klanten komen we tot de mooiste dingen, ieder met onze eigen specialiteit.

Wat onze klanten vertellen

Nadat mijn man al een prachtige verlovingsring bij Erwin had gekocht hebben wij hier ook onze trouwringen laten maken. Het is een prachtige winkel met hele mooie sieraden! Het contact met Erwin was heel prettig en persoonlijk, de adviezen waren super, net als de service! Absoluut een aanrader, wij komen hier zeker nog eens terug! Lees meer >

Tjitske

We zijn super geholpen en we hebben prachtige ringen gekocht bij Erwin. Vervolgens werd ik ook nog verliefd op prachtige oorbellen en armband. Wat een geweldige zaak, met prachtige spullen en met top service! Lees meer >

Danny en Marielle

Na verschillende positieve verhalen van vrienden besloten we bij Goudmerk te kijken voor onze trouwringen. De positieve verhalen werden bevestigd en onze verwachtingen overtroffen. Prachtige ringen en een professionele, persoonlijke en flexibele service van Erwin. Complimenten! Lees meer >

Tom
  • Loes

  • Perfectionistisch en met oog voor detail, gespecialiseerd in het hele fijne werk.
  • Vicky

  • Veelzijdig en oplossingsgericht, altijd op zoek naar het mooiste eindresultaat
  • Erwin

  • Nauwkeurig en klantgericht, met veel ervaring in unieke maatwerk sieraden

Loes

Perfectionistisch en met oog voor detail, gespecialiseerd in het hele fijne werk.

Vicky

Veelzijdig en oplossingsgericht, altijd op zoek naar het mooiste eindresultaat

Erwin

Nauwkeurig en klantgericht, met veel ervaring in unieke maatwerk sieraden

Stage lopen en goudsmid worden

Goudmerk is erkend als leerbedrijf voor leerlingen van de Vakschool Schoonhoven. Erwin en Loes begeleiden de stagiaires die mee mogen werken in de werkplaats en de winkel. Denk je dat goudsmid worden iets voor jou is? Kijk alvast naar dé goudsmid-opleiding van Nederland, Vakschool Schoonhoven.